Waarom hebben wij uw steun nodig?

 

 

Voor onderhoud is veel geld nodig. Ons skûtsje dateert uit 1906 en vaart al jaren mee in de IFKS. Het vergt veel kracht en inspanning van de bemanning om voorin het klassement te kunnen zeilen, maar ook om het skûtsje in optimale staat te houden. Naast inzet bij trainingen en wedstrijden zorgt het team gezamenlijk voor het onderhoud van het skûtsje. Het was verrassend dat wij in 2023 zo hard konden varen met het schip met gebruikte zeilen en een onderwaterschip dat verre van strak en glad was. Voor uw beeldvorming: een ruw onderwaterschip kost snel 0,3 tot 0,5 knopen snelheid. Een knoop is 1852 meter per uur. Dus verloren wij minimaal 555 meter per uur zeilen. Ook een nieuwe fok zal zeker helpen richting succes. Er zit dus veel meer in het vat!


WINDKRACHT 1 - Donateur

U betaalt eenmalig € 25,00 (of meer naar uw eigen wens) en ontvangt de nieuwsbrief en een zeilvlaggetje met ons zeilteken.

WINDKRACHT 2 - Vrienden van 100

U betaalt eenmalig € 100,00 en ontvangt de nieuwsbrief en een zeilvlaggetje met ons zeilteken. Uw (bedrijfs)naam wordt vermeld op onze website.

WINDKRACHT 3,4 of 5 - Sponsor

U betaalt jaarlijks € 250,-    (windkracht 3)
U betaalt jaarlijks € 500,-    (windkracht 4)
U betaalt jaarlijks € 1.500,- (windkracht 5)

Uw bedrijfsnaam wordt vermeld op onze website en uw bedrijfsvlag hangt in de mast na de wedstrijden.
Uiteraard bent u altijd van harte welkom na de wedstrijden aan boord van ons volgschip De Helena voor een hapje en een drankje. Wij organiseren één keer per jaar een sponsorevenement; een mooie
meet and greet met alle sponsoren en bemannings- leden.

VOOR DE WIND - Hoofdsponsor

We maken een afspraak met u over de invulling ervan.

Uw bedrijfsnaam wordt vermeld op onze website en uw bedrijfsvlag hangt prominent in de mast na de wedstrijden. Ook zal uw bedrijfsnaam via onze social media de nodige aandacht krijgen. We kunnen ook een boarding met bedrijfslogo verzorgen voor aan ons volgschip De Helena.

Uiteraard bent u altijd van harte welkom na de wedstrijden, aan boord van ons volgschip De Helena voor een hapje en een drankje. Naast het jaarlijkse sponsorevenement, een mooie meet and greet met alle sponsoren en bemanningsleden, kunt u gebruik maken van onze inzet bij uw bedrijfsactiviteiten in de vorm van een mooie dag op het water met één of meerdere skûtsjes.

WINDSTIL

Heeft u zelf een ander leuk idee m.b.t. sponsormogelijkheden, dan bespreken wij dit ook graag met u. Dit kan bijv. een financiële ondersteuning zijn, maar kan ook in de vorm van bijv. goederen, consumpties, diensten etc.

Uw (bedrijfs)naam wordt vermeld op onze website en zal ook via onze social media de aandacht krijgen.

Belangstelling? of meer Informatie?